Tähti - kirjoittaja


27-v. nainen, toiveena raskaus vuodelle 2017.

- Ehkäisy jätetty pois 8/2015, siitä asti enemmän ja vähemmän aktiivista yritystä.
- PCO-tyyppiset munasarjat todettu 11/2016.
- Lapsettomuustutkimukset aloitettu 1/2017.
- PCO-diagnoosi 3/2017.
- Aukiolotutkimuksessa toisen munanjohtimen todettu olevan tukossa 5/2017.
Todennäköinen syy lapsettomuudelle: ovuloimattomuus.
Ajankohtaista nyt: OI-hoidot.

perjantai 5. toukokuuta 2017

Yläpäätä hoidattamassa

Kävin tänään lääkärissä, josta sain lausunnon Kelan pitkäaikaiseen psykoterapiaan. Tuntuu helpottavalta päästä purkamaan asioita terapiaan! Mulla on ahdistusta siis muunkin kuin lapsettomuuden vuoksi, mutta toki terapiassa käsitellään varmasti tätä lapsettomuusasiaakin... Lisäksi sain unensaantia helpottamaan nukahtamislääkkeitä. 

Tuntuu, että minne tahansa kun menee, niin näkee ympärillään odottavia äitejä tai vauvoja. Haluan vältellä niitä näkyjä niin kamalalta kuin se kuulostaakin. Tekee vaan niin kipeää :/

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että olet saanut avun ja otat sen vastaan. Meillä on aika samantyylinen tarina. Raskautta on alettu yrittämään samaan aikaan (8/15), Pco ja lapsettomuushoidot ovat aloitettu meillä 10/16. Parin viikon päästä alkaa ensimmäinen kierros IVF. Itselläni on myös ensikuussa pyskoterapiaan arviointi. Lähinnä muut vaikeat kokemani asiat elämässä ja lapsettomuusasiat fiftyfifty.
    Kaikkea hyvää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea hyvää myös sinulle ja kovasti voimia IVF-hoitoihin <3 Luin aiemmin blogiasi, mutta sitten se meni "yksityiseksi" niin en enää ole päässyt seuraamaan matkaanne.

      Poista